MENU

Peugeot 308 SW

De volledig Peugeot 308 SW combineert strakke lijnen met riante afmetingen. De Peugeot 308 SW, biedt op stijlvolle wijze alle traditionele voordelen van een break: veel ruimte voor inzittenden en bagage, flexibiliteit en gebruiksgemak.

EFFICIENCY

EFFICIENCY
EFFICIENCY
EFFICIENCY

Net als de vijfdeurs 308 is de Peugeot 308 SW 140 kg lichter dan zijn voorganger, zodat hij nog meer dynamiek biedt. De Peugeot 308 SW is vanaf de introductie al leverbaar met PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren die aan de Euro 6-norm voldoen. Deze motoren leveren uitstekende prestaties maar zijn ook schoner voor het milieu. Zo heeft een van de BlueHDi-uitvoeringen een CO2-uitstoot van slechts 85 g/km, waarmee de nieuwe 308 SW nieuwe maatstaven in zijn segment zet. De nieuwe automatische transmissie met 6 versnellingen, de EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6), is eveneens ontwikkeld om de CO2-uitstoot drastisch te verminderen. De souplesse en het bedieningsgemak van deze automatische transmissie staan op hoog niveau.

FLEXIBILITEIT

De bagageruimte van de Peugeot 308 SW heeft enorme afmetingen en behoort tot de grootste in het segment. Dankzij de rechthoekige vormen en deMagic Flat-achterbank die een volledig vlakke laadvloer mogelijk maakt, kan de laadruimte van de Peugeot 308 SW gemakkelijk aan al uw wensen worden aangepast.
FLEXIBILITEIT

KWALITEIT

KWALITEIT
KWALITEIT
KWALITEIT

De hoge kwaliteit van de Peugeot 308 SW is zichtbaar aan de kleinste details. Hij behoort daarmee tot de beste auto’s van zijn segment, wat de hogere positionering van Peugeot weerspiegelt.

DESIGN

DESIGN

De ontwerpers van Peugeot hebben een indrukwekkende, dynamische break gerealiseerd, met een laag, gestrekt en sportief silhouet (lengte: 4,58 m en hoogte: 1,47m). De royale afmetingen komen tegemoet aan de behoefte van wie de traditionele voordelen van een break weet te waarderen: veel ruimte voor passagiers en bagage, flexibiliteit en gebruiksgemak.

PEUGEOT i-Cockpit

PEUGEOT i-Cockpit
Neem plaats achter het stuur van de Peugeot 308 SW en maak kennis met de modern en strak vormgegeven Peugeot i-Cockpit. De Peugeot i-Cockpit, in 2013 op het 29e International Automobile Festival verkozen tot het mooiste interieur van het jaar, staat garant voor ongekende rijsensaties.