MENU

Peugeot 508 RXH

De innovatieve 508 RXH biedt een frisse kijk op de wereld van de vierwielaangedreven auto’s: onder de moderne en karaktervolle carrosserie schuilt namelijk de eerste full-hybrid dieselmotor ter wereld.

ONDERSCHEIDEND

ONDERSCHEIDEND

De PEUGEOT 508 RXH valt op door zijn onderscheidende en robuuste uitstraling. Zijn pure lijnen worden geaccentueerd door verchroomde sierelementen, een groot panoramadak en dagrijverlichting in de vorm van 3 rijen uit LED, die de auto zowel overdag als ‘s nachts direct herkenbaar maken: alles draagt bij aan de chique en verzorgde uitstraling.

KARAKTERVOL

KARAKTERVOL

Bij het ontwerp van de PEUGEOT 508 RXH stonden de begrippen vrijheid en avontuur centraal. Dankzij vier rijstanden kunt u ongeacht het type weg volop van deze vrijheid profiteren en van elk landschap genieten. Waar u ook bent, midden in de natuur of in het centrum van de stad, de PEUGEOT 508 RXH staat garant voor optimaal comfort en rijplezier.

SUBLIEME TECHNIEK

Met de 508 RXH HYbrid4 combineert Peugeot de voordelen van Diesel en elektriciteit. De samenvoeging van deze krachten was een technologische uitdaging, maar biedt ecologische voordelen en vernieuwt de sensaties van het autorijden. De HYbrid4-aandrijving biedt u vier verschillende rijmodi, elk aangepast aan specifieke behoeften. Elektrisch en stil in de bebouwde kom, vierwielaandrijving voor uw avontuurlijke reizen, sportief voor een dynamische route of ronduit intelligent in de automatische stand: u heeft de controle, maar u wordt op briljante wijze ondersteund door de auto.
SUBLIEME TECHNIEK