MENU

Peugeot 508

De 508 is PEUGEOT’s comfortabele reislimousine. Met zijn uitgesproken elegante voorkomen, en zijn technologische uitrusting biedt hij u een ongeëvenaarde rij-ervaring.

KARAKTERVOL DESIGN

KARAKTERVOL DESIGN

De PEUGEOT 508 valt op door zijn dynamische ontwerp met een combinatie van strakke en vloeiende lijnen, precies zoals een echte “grande routière” er uit moet zien. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt zijn verschijning.

VOOR LANGE AFSTANDEN

VOOR LANGE AFSTANDEN

Achter het stuur van de PEUGEOT 508 zult u snel overtuigd raken van de knowhow van Peugeot op het gebied van wegligging. De specifieke afstemming van het onderstel biedt een ideale combinatie van comfort en sportieve prestaties. De hier afgebeelde GT-line van de Peugeot 508 staat met zijn moderne krachtige motoren borg voor hoge prestaties, dynamische tussensprints en een geweldig geluidscomfort.

ONDERSCHEIDENDE TECHNOLOGIE

De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed zorgen voor een luxueuze ambiance in het comfortabele interieur van de PEUGEOT 508. Bij het ontwerp van elk detail stond rijgemak voorop. Het head-up display, deachteruitrijcamera, de dodehoekbewaking en het via het grote 7 inch touchscreen te bedienen navigatiesysteem dragen bij aan uw veiligheid.
ONDERSCHEIDENDE TECHNOLOGIE