MENU

Peugeot Partner Teepee

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee is zowel uiterlijk als technisch op belangrijke punten gewijzigd. Maak kennis met de nieuwe, moderne en interactieve uitrusting en de efficiënte motoren en profiteer van de vrijheid die deze auto u te bieden heeft.

ROBUUSTHEID

ROBUUSTHEID
De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. De voorzijde is volledig nieuw ontworpen: de verticaler geplaatste grille is in het midden voorzien van de PEUGEOT-leeuw, terwijl daaronder de strak gelijnde bumper opvalt. Door de koplampen die de nieuwe contouren van het silhouet volgen en de in de nieuwe hoekpanelen van de bumper geplaatste led-dagrijverlichting i straalt de voorzijde nog meer karakter uit. De Partner Tepee draagt daarmee op elegante wijze de nieuwe stijlkenmerken van het merk

NUTTIGE TECHNOLOGIE

NUTTIGE TECHNOLOGIEDe nieuwe Partner Tepee beschikt over de nieuwste technologieën. Het nieuwe 7 inch multimedia-touchscreen met radio en Bluetooth – optioneel op Active – van de auto, Active City Brakei, de achteruitrijcamera i, de parkeerhulp vóór i en de Grip Control®i. De nieuwe BlueHDi-motor zorgt voor nog meer rijplezier, terwijl deze minder brandstof verbruikt en een lagere CO2-uitstoot heeft heeft.

FLEXIBILITEIT

FLEXIBILITEIT
FLEXIBILITEIT
FLEXIBILITEIT
De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee is nog altijd even flexibel dankzij de grote achterklep met de te openen achterruit, uniek voor dit segment en het multifunctionele Zenith-dak.