MENU

Peugeot Traveller

De Peugeot Traveller staat met de voor een Peugeot kenmerkende rijkwaliteiten en een bijzonder sfeervol en comfortabel interieur garant voor ontspannen reizen.

PLEZIERIG REIZEN

PLEZIERIG REIZEN
PLEZIERIG REIZEN
Het karakteristieke en stoere design van de Peugeot Traveller is de weerspiegeling van een nieuwe visie op reizen en ruimte. De strakke, pure lijnen en de hoge, verticaal geplaatste grille zijn kenmerkend voor het even robuuste als elegante design. De moderne voorzijde wordt geaccentueerd door de lichtsignatuur met leds, de verchroomde, boemerangvormige sierstrips van de dagrijverlichting en de fraai in de carrosserie geïntegreerde koplampen. De Peugeot Traveller is behalve van een head-up displayi en de vele rijhulpsystemeni ook voorzien van een navigatiesysteem van de nieuwste generatie. Dit met internet verbonden en spraakgestuurde 3D-navigatiesysteemi kan worden bediend via het 7 inch touchscreen en gebruikt realtime verkeersinformatie van TomTom Traffici.

DE GROTE LIJNEN

 DE GROTE LIJNEN
De PEUGEOT Traveller is leverbaar in twee carrosserievarianten, met een lengte van 4,96m of 5,31m. Door de hoogte van maximaal 1,90 m is de Traveller geschikt voor de meeste parkeergarages. Geniet van de ruimte, het gemak van het op vele manieren in te delen interieur dankzij de op rails gemonteerde en in lengterichting verstelbare stoelen, en de glaspanelen die individueel kunnen worden geblindeerdi. En als u uw elektronische sleutel op zak hebt, wordt het leven nog veel gemakkelijker dankzij de innovatieve handsfree-functie* waarmee u de elektrisch bedienbare schuifdeuren kunt ontgrendelen en openen door een voetbeweging te maken onder het achterscherm van de auto.

EEN NIEUWE SPELER IN HET COMBISPACE-SEGMENT

EEN NIEUWE SPELER IN HET COMBISPACE-SEGMENT
De PEUGEOT Traveller is gebaseerd op het modulaire EMP2-platform. Deze nieuwe structuur staat garant voor comfort, kwaliteit en efficiency. Dankzij dit nieuwe platform is de Traveller bijzonder ruim, comfortabel en praktisch: een fraai voorbeeld van de knowhow van PEUGEOT. Met de BlueHDi-motoren van 95 tot 180 pki en de nieuwe automatische transmissie EAT6 biedt de Traveller veel rijplezier terwijl het brandstofverbruik en de uitstoot voor dit segment uiterst laag zijn.