MENU

APK Damwoude

APK keuring in Damwoude bij M. Lijzenga

Moet uw auto weer APK gekeurd worden? Kom dan langs bij Autobedrijf M. Lijzenga en profiteer van onze voordelige tarieven!

U bent op zoek naar een autobedrijf in de omgeving Dokkum voor de APK van u auto? Autobedrijf M. Lijzenga is het adres voor alle merken auto’s die APK gekeurd moeten worden.
Wij hanteren altijd scherpe prijzen bij Autobedrijf M. Lijzenga. Wilt u uw auto voordelig laten keuren? Plan dan meteen een online afspraak in en wij helpen u direct!

Auto onderhoud Damwoude

Naast het regelen van uw APK kunt u  bij Uutobedrijf M.Lijzenga terecht voor alle onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden en repareren alle soorten auto’s van oldtimers tot de allernieuwste modellen.
Moet uw distributieriem vervangen worden? Of moeten uw banden gewisseld worden? Geen probleem bij Autobedrijf M. Lijzenga. Onze monteurs worden continue bijgeschoold en kunnen u  daarom prima van dienst zijn voor het onderhouden van zowel oldtimers als de nieuwste auto’s.

BOVAG Garantie

bij BOVAG autobedrijf M. Lijzenga krijgt u 3 maanden BOVAG garantie op reparatiewerken, materialen en onderdelen van uw auto.

APK meteen regelen!

Wilt u meteen uw APK regelen? Of wilt u meteen een afspraak maken voor een grote of kleine beurt? Maak dan meteen een online afspraak en wij nemen z.s.m. contact met u op. Bij autobedrijf M. Lijzenga is het zo geregeld!

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

 

APK: de periodieke autokeuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.