MENU

APK Dokkum

APK keuring Dokkum, onderhoud bij Autobedrijf M. Lijzenga

U bent op zoek naar een autobedrijf in de omgeving Dokkum voor de APK van uw auto? Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt natuurlijk ook voor de APK van uw auto terecht.

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist in de omgeving van Dokkum. U kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten.
Wij zijn gespecialiseerd in het APK keuren en onderhouden van occasions en Franse Oldtimers.

Wanneer moet mijn auto een nieuwe APK?

Volgens de Nederlandse regelgeving moet uw personenauto, bedrijfsauto of aanhangwagen met een een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.
Het is afhankelijk van het type auto, de datum vanaf wanneer deze op de weg is toegelaten en het soort brandstof vanaf welk levensjaar u uw auto moet laten keuren.  Dit vindt vanaf het derde of het vierde levensjaar plaats met daarna ieder jaar of om de twee jaar. Zware bedrijfswagen, aanhangwagens en speciale voertuigen moet ieder jaar gekeurd worden vanaf het moment dat deze op de weg zijn toegelaten.

APK en onderhoud in Dokkum

Naast het APK keuren van uw auto kunt u ook bij Autobedrijf Lijzenga terecht voor alle onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden en repareren alle soorten auto’s van oldtimers tot de nieuwste modellen
Is uw motor stuk? Of hoeft er alleen een lampje vervangen te worden, geen probleem bij Autobedrijf M. Lijzenga. Wij beschikken over de beste geschoolde automonteurs die zowel gespecialiseerd zijn in het onderhouden van oldtimers als de allernieuwste auto’s.

BOVAG Garantie

bij BOVAG autobedrijf M. Lijzenga krijgt u 3 maanden BOVAG garantie op reparatiewerken, materialen en onderdelen van uw auto.

APK meteen regelen

Wilt u meteen uw APK regelen? Of wilt u meteen een afspraak maken voor een grote of kleine beurt? Maak dan meteen een online afspraak en wij nemen z.s.m. contact met u op. Bij autobedrijf M. Lijzenga is het zo geregeld!

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

APK: de periodieke autokeuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.