MENU

Voordelige APK keuring in Friesland

APK keuring in Friesland bij Autobedrijf Lijzenga

Moet uw auto weer APK gekeurd worden? Kom dan langs bij Autobedrijf M. Lijzenga en profiteer van onze voordelige tarieven voor een APK keuring!

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Friesland voor de APK van u auto? Autobedrijf Lijzenga is het adres voor alle merken auto’s die APK gekeurd moeten worden.
Wij hanteren altijd scherpe prijzen bij Autobedrijf M. Lijzenga. Wilt u uw auto voordelig laten keuren? Plan dan meteen een online afspraak in. Zo weet u zeker dat uw auto op tijd APK gekeurd is en voorkomt u een dure boete voor het rondrijden met een verlopen APK.

Bij Autobedrijf Lijzenga rekenen wij altijd slechts vanaf € 29.95 voor een APK keuring!

Auto onderhoud Friesland

Naast het regelen van uw APK keuring kunt u  bij Autobedrijf Lijzenga terecht voor al het onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden en repareren alle soorten auto’s. Alle merken, van Audi tot Toyota, van BMW tot Mitsubishi. We werken aan oldtimers tot en aan de allernieuwste modellen.
Moet uw distributieriem vervangen worden? Of moeten uw banden gewisseld worden? Geen probleem bij Autobedrijf M. Lijzenga. Onze monteurs worden continue bijgeschoold en kunnen u  daarom prima van dienst zijn voor het onderhouden van zowel oldtimers als de nieuwste auto’s. Vrijblijvend een prijsopgave opvragen voor een reparatie aan uw auto kan altijd.

Vraag hier direct een vrijblijvende prijsopgave voor reparatie aan uw auto op.

APK meteen regelen!

Wilt u nu meteen uw APK keuring regelen? Of wilt u meteen een afspraak maken voor een grote of kleine beurt? Maak dan meteen een online afspraak en wij nemen z.s.m. contact met u op. Bij autobedrijf Lijzenga is het snel geregeld en bent u gauw weer vertrouwd onderweg door heel Friesland.

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude, Friesland

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

 

APK: de periodieke autokeuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.