MENU

Autobedrijf Burgum

Opzoek in Burgum naar een Autobedrijf?

Autobedrijf M. Lijzenga is de Citroën en Peugeot specialist in de regio Burgum. Bij Lijzenga vindt u de aller nieuwste scherp geprijsde Citroëns en Peugeots. Ook heeft Lijzenga altijd een groot aanbod occasions op voorraad. Autobedrijf M. Lijzenga is het adres in omgeving Burgum voor verkoop en onderhoud van uw auto!

Autolease

Bij Autobedrijf M. Lijzenga least u een Peugeot of Citroën tegen de scherpste voorwaarden. Wilt u meer informatie over onze autolease in de regio Burgum? Neem dan gerust contact met ons op of neem en kijkje op de leasepagina.

Auto onderhoud Burgum

Bij Citroën specialist M. Lijzenga bent u ook aan het juiste adres voor al het het onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden alle merken en soorten auto’s van personenauto’s . Ook voor oldtimers en de nieuwste modellen moet u bij Autobedrijf M. Lijzenga zijn.
Maak direct een online afspraak

APK keuren

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist in omgeving Burgum. U kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten. Van personenwagens tot zware bedrijfswagens, van oldtimers tot sportwagens. Wij APK keuren uw auto tegen zeer scherpe tarieven. Maak meteen een online afspraak!

Nieuwste occasions

Bekijk ons nieuwste auto’s en huidige  occasion aanbod door op de onderstaande links te klikken.

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief! –>