MENU

Autobedrijf Dokkum

Uw autobedrijf in omgeving Dokkum

U bent in de omgeving van Dokkum op zoek naar een autobedrijf? Autobedrijf M. Lijzenga heeft scherpe prijzen en een groot aanbod voor verkoop en onderhoud van met name Peugeots en Citroëns in Dokkum en omstreken.

Autobedrijf M. Lijzenga is een specialist op het gebied van autoverkoop in de omgeving van Dokkum met onder andere verkoop van jong gebruikte Peugeots en Citroëns in verschillende categorieën.
Autobedrijf M. Lijzenga heeft jarenlange ervaring met alle type auto’s van Peugeots en Citroën. Ook aan alle andere merken doen wij onderhoud. Daarnaast kunt u bij dit autobedrijf in de omgeving van Dokkum terecht voor het reguliere, en specialistische onderhoud aan uw oldtimer, of nieuwe auto van Peugeot of Citroën.

Autolease bij M. Lijzenga

Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u naast het leasen van de nieuwste modellen van Peugeot en Citroën ook gebruikte auto’s leasen. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Auto onderhoud Dokkum

Bij Citroën specialist M. Lijzenga bent u ook aan het juiste adres voor al het het onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden alle merken en soorten auto’s van alle bouwjaren. Ook voor oldtimers en de nieuwste modellen bent u bij autobedrijf M. Lijzenga aan het juiste adres.

Airco service Dokkum

Ook voor het checken, bijvullen, controleren en repareren van uw airco zijn wij u graag van dienst!
Maak direct een online afspraak

APK Dokkum

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist in regio Dokkum. U kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten. Van personenwagens tot zware bedrijfswagens. en oldtimers. Wij keuren uw auto tegen zeer scherpe tarieven. Sla uw slag en plan meteen uw APK keuring in bij Autobedrijf M. Lijzenga in Damwoude.

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Meer informatie over onze diensten?

Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze diensten en occasions in de regio Dokkum? Neem dan gerust contact met ons op.