MENU

Autobedrijf Drachten

U zoekt een betrouwbaar autobedrijf in Drachten?

Occasions, onderhoud en APK in Sneek

Autobedrijf M. Lijzenga is de Citroën en Peugeot leverancier  in de Regio Drachten. Wij hanteren altijd scherpe prijzen op het gebied van verkoop en onderhoud van Citroëns en Peugeot in Drachten en omstreken.

Autobedrijf M. Lijzenga is de specialist op het gebied van autoverkoop met onder andere verkoop van gebruikte maar ook nieuwe Citroëns en Peugeots. Ons aanbod loopt uit een van oldtimer tot bedrijfswagen! Kom eens langs om ons occasions voorraad te bekijken.

Autolease Drachten

Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u zowel de nieuwste modellen van Peugeot en Citroën leasen als  gebruikte auto’s. Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze autolease in de regio Drachten? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op de leasepagina.

Auto onderhoud Drachten

Bij Citroën specialist M. Lijzenga bent u ook aan het juiste adres voor al het het onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden alle merken en soorten auto’s van personenauto’s tot bedrijfswagen van alle bouwjaren. Ook voor oldtimers en de nieuwste modellen moet u bij Autobedrijf M. Lijzenga zijn.
Maak direct een online afspraak

APK Drachten

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist in omgeving Drachten. U kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten. Van personenwagens tot zware bedrijfswagens, van oldtimers tot sportwagens. Wij APK keuren uw auto tegen zeer scherpe tarieven. Plan meteen online uw APK verzoek in bij Autobedrijf M. lijzenga!

Bekijk de huidige occasions van Lijzenga!

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief! –>