MENU

Autobedrijf Ferwert

Occasions, onderhoud en APK Ferwert

Autobedrijf M. Lijzenga is de Citroën en Peugeot leverancier in de Regio Ferwert. M. Lijzenga hanteert scherpe prijzen en beschikt over een groot aanbod voor verkoop en onderhoud van Citroëns en Peugeots in Ferwert en omstreken.

Autobedrijf M. Lijzenga is het begrip in Friesland op het gebied van Auto verkoop en auto reparatie. Autobedrijf M. Lijzenga heeft een groot groot aanbod in gebruikte maar ook nieuwe Citroëns en Peugeots. Ons aanbod is erg divers; van oldtimer tot sportwagen! Kom eens langs om ons occasions voorraad te bekijken.

Autolease Ferwert

Bij Autobedrijf M. Lijzenga least u de nieuwste modellen van Peugeot en Citroën voor scherpe tarieven. Ook  kunt u  jonge gebruikte auto’s bij leasen bij Lijzenga. Meer informatie over onze lease diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op de leasepagina.

Auto onderhoud Ferwert

Bij Citroën en Peugeot specialist M. Lijzenga bent u ook aan het juiste adres voor al het het onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden alle merken en soorten auto’s.  Wij repareren personenauto’s, bedrijfswagen  en oldtimers van alle bouwjaren. Ook voor de nieuwste Peugeot en Citroën modellen moet u bij Autobedrijf M. Lijzenga zijn.
Maak direct een online afspraak

APK Ferwert

Autobedrijf M. Lijzenga uw APK autogarage in omgeving Ferwert. U kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten. Van personenwagens tot sportwagens, van oldtimers tot grote bedrijfsauto’s. Wij keuren uw auto tegen zeer scherpe tarieven. Plan meteen uw APK keuring in bij Autobedrijf M. Lijzenga in Damwoude.

Airco service Ferwert

Ook voor het controleren, bijvullen en repareren van uw airco bent u bij Autobedrijf M. Lijzenga aan het jusite adres!

Bekijk de mogelijkheden van Autobedrijf M. Lijzenga

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief! –>