MENU

Autobedrijf Kollum

Opzoek naar occasions of onderhoud aan uw auto in Kollum?

Autobedrijf M. Lijzenga is de Citroën en Peugeot specialist in de omgeving van Kollum. Lijzenga hanteert scherpe prijzen, en heeft altijd een groot occasion aanbod van Citroëns en Peugeot in Dokkum en omstreken. Autobedrijf M. Lijzenga is de specialist op het gebied van autoverkoop in de omgeving van Kollum met onder andere verkoop van jong gebruikte maar ook nieuwe Citroëns en Peugeots. Ons aanbod is erg divers; van oldtimer tot bedrijfswagen!

Autolease Kollum

Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u naast de nieuwste modellen van Peugeot en Citroën leasen ook gebruikte auto’s leasen. Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze autolease in de regio Kollum? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op de leasepagina.

Auto onderhoud Kollum

Bij Citroën specialist M. Lijzenga bent u ook aan het juiste adres voor al het het onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden alle merken en soorten auto’s van alle bouwjaren.
Ook voor oldtimers en de nieuwste modellen moet u bij Autobedrijf M. Lijzenga zijn.
Maak direct een online afspraak

APK nodig?

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist in omgeving Kollum. U kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten. Denk hierbij aan personenauto’s, bedrijfswagens en oldtimers. Maak nu direct een online APK afspraak!

Bekijk de mogelijkheden van Autobedrijf M. Lijzenga

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief! –>