MENU

Autobedrijf Leeuwarden

Autobedrijf M.Lijzenga is uw autobedrijf in Leeuwarden en omgeving

U bent in de omgeving van Leeuwarden op zoek naar een ervaren Autobedrijf? Autobedrijf M. Lijzenga heeft scherpe prijzen en een groot aanbod voor verkoop en onderhoud van Citroëns en Peugeots in Leeuwarden en omstreken.

Auto onderhoud Leeuwarden

Autobedrijf M. Lijzenga is het autobedrijf in het noorden, hier kunt u terecht voor onderhoudswerkzaamheden, grote beurten, kleine beurten en APK keuringen van uw Citroën Peugeot en andere merken.
Gaat het om een kapotte motor die vervangen moet worden of slechts om een klein lampje wat even snel vervangen moet worden? Autobedrijf M. Lijzenga helpt u graag verder!
De specialisten bij Autobedrijf M. Lijzenga hebben kennis van zowel Oldtimers als de nieuwste auto’s en bedrijfswagens.

APK Leeuwarden

Wij hanteren standaard scherpe prijzen voor het APK keuren van uw auto of bedrijfswagen. U kunt direct een online afspraak maken voor uw APK!

Oldtimer occasions en restauratie

Autobedrijf M. Lijzenga heeft diverse Peugeot Oldtimers en andere Franse oldtimers op voorraad. Bent u opzoek naar een goed onderhouden Oldtimer met APK?
Dan is het zeker de moeite waard om ons aanbod te bekijken of om een keer bij ons langs te rijden. De koffie staat klaar!

Autolease in Leeuwarden

Meer informatie over autolease van Citroëns en Peugeots

bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u ook nieuwe en gebruikte auto’s leasen tegen scherpe tarieven.  Ook kunnen wij het onderhoud van uw leaseauto doen. Wij zijn aangesloten bij het Bovag lease servie center. Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over onze autolease in de regio Leeuwarden? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op de leasepagina.

Bekijk de mogelijkheden van Autobedrijf M. Lijzenga voor uw Citroën of Peugeot in Leeuwarden

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl