MENU

Autobedrijf Sneek

Occasions, onderhoud en APK in Sneek

Autobedrijf M. Lijzenga is de Citroën en Peugeot specialist in de regio Sneek. Lijzenga hanteert scherpe prijzen en heeft altijd een groot en divers occasion aanbod.  Ook is Lijzenga uw adres voor onderhoud van Citroëns en Peugeot in Sneek en omstreken.

Autobedrijf M. Lijzenga is het begrip in de regio Sneek op het gebied van autoverkoop van gebruikte en nieuwe Citroëns en Peugeot. Ons aanbod is erg divers; van oldtimer tot bedrijfswagen! Kom eens langs om ons occasions voorraad te bekijken.

Autolease Sneek

Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u zowel de nieuwste modellen van Peugeot en Citroën leasen als jonge gebruikte auto’s. Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze autolease in de regio Sneek? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op de leasepagina.

Auto onderhoud Sneek

Bij Citroën specialist M. Lijzenga bent u ook aan het juiste adres voor al het het onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden alle merken en soorten auto’s van personenauto’s tot sportwagens van alle bouwjaren. Ook voor Oldtimers moet u bij Autobedrijf M. Lijzenga zijn.
Maak direct een online afspraak

APK Sneek

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist in omgeving Sneek. U kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten.
Wij APK keuren uw auto tegen de scherpste tarieven.  Plan  direct een online afspraak in om uw APK keuring te laten doen bij Autobedrijf M. Lijzenga in Damwoude.

Bekijk de mogelijkheden van Autobedrijf M. Lijzenga

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief! –>