MENU

Citroën Friesland

Citroën garage in Friesland

Autobedrijf M. Lijzenga is de Citroën garage in Friesland .  Lijzenga is de beste keus in het aanbod van Citroën occasions en nieuwe Citroëns. Welk type u maar ook maar wenst. Autobedrijf M. Lijzenga in Damwoude heeft uw gewenste auto op voorraad of regelt het voor u. Ook vindt u bij ons aanbod van diverse Citroën Oldtimers. Bij Autobedrijf M.Lijzenga hanteren wij altijd de scherpste prijs voor uw occasion of nieuwe auto. Ook voor het specialistische onderhoud en de APK keuring van uw Citroën bent u bij Autobedrijf M. Lijzenga aan het juist adres.

Autobedrijf M. Lijzenga, ook voor het leasen van uw Citroën of andere Franse auto’s

Citroën Lease Friesland

Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt  nieuwe en gebruikte Citroëns en andere Franse auto’s leasen tegen scherpe tarieven. Wij vertellen u graag meer over ons Citroën Leasediensten.
Neem vrijblijvend contact op om de Citroën lease mogelijkheden te bespreken.

Citroën Onderhoud Sneek

bij de Citroën specialist in Friesland kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw Citroën of andere auto. Als het nu gaat om specialistische onderhoud aan uw oldtimer, een grote beurt, een airco check of het verwisselen van uw banden, wij helpen u overal mee verder!
Onze monteurs weten alles af van uw Citroën!  Maak snel een afspraak bij autobedrijf M. Lijzenga

Nieuw APK nodig?

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist in Friesland. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met andere merken en types. Van personen auto’s tot bedrijfswagens en oldtimers.
Autobedrijf M. Lijzenga is tevens gespecialiseerd in het APK keuren en onderhouden van Oldtimers en Klassieke Franse auto’s.

Bekijk de mogelijkheden voor Citroëns in Friesland

 

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Citroën garage Friesland

Meer informatie over de Citroën autogarage van Friesland?

Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.