MENU

Citroën Leeuwarden

Op zoek naar een Citroën specialist in Leeuwarden?

Autobedrijf M. Lijzenga is gespecialiseerd in het onderhoud, APK keuren en de verkoop van Citroëns en andere Franse occasions. Wij hebben hebben altijd een ruime voorraad occasions op voorraad. Denk hierbij aan de jongste occasions, oldtimer occasions, bedrijfswagens, en auto’s uit het goedkopere segment. Ook adviseren wij u graag bij het zoeken naar een Citroën. Wilt u liever een Citroën leasen? Ook dit kan bij Autobedrijf M. Lijzenga. Met ons jarenlange ervaring kunnen wij goed adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe betrouwbare Citroën. Daarnaast kunt u bij deze Citroën Autogarage M. Lijzenga terecht voor het onderhoud en een nieuwe APK.

Citroën Leasen in Leeuwarden?

Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u ook uw gewenste auto leasen. Toch liever een gebruikte auto leasen? U least bij ons de nieuwste Citroën en andere Franse occasions tegen de scherpste leaseprijzen. Neem vrijblijvend contact  op als u meer wilt weten over de lease mogelijkheden. Wij informeren u graag!

Citroën Onderhoud

bij de Citroën specialist van Friesland bent u aan het juiste adres voor al het onderhoud aan uw Citroën of andere auto. Als het nu gaat om specialistische onderhoud aan uw oldtimer, een grote beurt, een airco check of het verwisselen van uw banden, wij helpen u weer op weg.
Onze monteurs weten alles af van uw Citroën en dat werkt in uw voordeel. Maak snel een afspraak bij autobedrijf M. Lijzenga

Nieuwe APK nodig?

Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u terecht voor een scherpgeprijsde APK. U kunt bij ons terecht voor alle merken en types. Van personen auto’s tot zware bedrijfswagens en oldtimers. Autobedrijf M. Lijzenga is in tegenstelling tot andere autobedrijven gespecialiseerd in het APK keuren van Oldtimers en klassiekers.

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl