MENU

Citroën Dokkum

U zoekt een Citroën garage in Dokkum? Of uw Citroën heeft een nieuwe APK nodig?

Bij Autobedrijf M. Lijzenga bent u aan het juiste adres! Nog geen 5 minuten rijden van Dokkum!

Citroën specialist Autobedrijf M.Lijzenga

Autobedrijf M. Lijzenga is de specialist in omgeving Dokkum waar je de grootste kans van slagen hebt wanneer je zoekt naar een nieuwe of gebruikte Citroën.  Wij hebben altijd een ruim aanbod in jonge Citroën occasions op voorraad. Van oldtimer tot nieuwe C6, bij ons vindt u ze allemaal. Bij Autobedrijf M.Lijzenga hanteren wij scherpe prijzen op zowel de verkoop als het onderhoud van uw Citroën. Dus voor een scherp geprijsde nieuwe of gebruikte Citroën kijkt u eerst bij ons in Damwoude, nog geen 5 minuten rijden van Dokkum.

Citroën Leasen?

Ook is het mogelijk om uw gewenste Citroën of andere auto te leasen bij Autobedrijf M. Lijzenga. Zelfs gebruikte auto’s kunt bij ons leasen. Vraag meteen naar de voorwaarden. Wij vertellen u graag meer over onze Leasediensten.

Citroën Onderhoud Dokkum

Bij de Citroën specialist in omgeving Dokkum bent u ook aan het juiste adres voor al het het onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden alle type Citroëns uit alle bouwjaren van oldtimers tot de nieuwste modellen.
Ons werkplaats team beschikt over de juiste knowhow en technieken betreft het onderhoud van uw Citroën en andere Franse auto’s. Omdat wij gespecialiseerd zijn in Franse auto’s kunnen wij reparaties en onderhoudswerkzaamheden snel verrichten en dat werkt in uw voordeel! Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u ook terecht voor het onderhoud uw Citroën Oldtimer! Maak direct een online afspraak.

Nieuw APK nodig?

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist in de omgeving van Dokkum. U kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten. Van personen auto’s tot zware bedrijfswagens, van oldtimers tot snelle sportwagens.
Autobedrijf M.Lijzenga kent uw Citroën als geen ander en is dus de juiste partij voor uw Citroën APK. Wij zijn in tegenstelling tot de meeste autobedrijven gespecialiseerd in het APK keuren Citroën oldtimers en andere Franse oldtimers.

Autobedrijf M. Lijzenga is al 25 gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte Citroëns

Bekijk de mogelijkheden voor Citroëns in omgeving Dokkum

 

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.