MENU

Citroën garage Groningen

U zoekt een Citroën garage in Groningen?

Autobedrijf M. Lijzenga is al 25 jaar gespecialiseerd in het onderhouden van alle Citroëns. Van Citroën C1 tot Citroën C6, van Traction tot Citroën Xm, voor iedere Citroën kunt u terecht bij Autobedrijf M. Lijzenga. Maak gelijk online een afspraak om uw Citroën in te plannen in onze werkplaats!

Citroën Onderhoud Groningen

Bij de Citroën specialist in omgeving Groningen kunt u ook terecht voor onderhoudswerkzaamheden, grote beurten, kleine beurten en APK keuringen van uw Citroën oldtimer, of nieuwe Citroën.
Gaat het om een kapotte motor die vervangen moet worden of om banden die verwisseld moeten worden? Autobedrijf M. Lijzenga helpt u graag verder!
De specialisten bij Autobedrijf M. Lijzenga hebben kennis van zowel Oldtimers als de nieuwste auto’s van Citroën.

Citroën APK

Wij hanteren te allen tijde scherpe prijzen voor het APK keuren van uw Citroën. Wij keuren alle types Citroën, van oldtimer tot de nieuwste types. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de APK van andere diverse automerken.

Citroën Oldtimers

Autobedrijf M. Lijzenga heeft diverse Peugeot Oldtimers en andere Franse oldtimers op voorraad. Bent u opzoek naar een goed onderhouden Oldtimer met APK?
Dan is het zeker de moeite waard om ons aanbod te bekijken of om een keer bij ons langs te rijden. De koffie staat klaar!

Autobedrijf M. Lijzenga is al 25 gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte Citroëns

Bekijk de mogelijkheden voor Citroëns in omgeving Groningen

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Tot ziens bij Autobedrijf M. Lijzenga!