MENU

Citroën Sneek

Op zoek naar een Citroën, of deze APK laten keuren bij een garage in omgeving Sneek?

U bent in Sneek op zoek naar een nieuwe of gebruikte Citroën? Dan bent u bij autobedrijf M. Lijzenga aan het juiste adres. 

Autobedrijf M. Lijzenga is gespecialiseerd in het onderhoud en de verkoop van Citroën occasions. Wij hebben altijd een ruime voorraad Citroëns staan. Van oldtimer tot bedrijfswagen. Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een Citroën? Met ons 25 jaren ervaring kunnen wij goed adviseren bij het aanschaffen van een Citroën. Wij helpen u graag bij het zoeken van een betrouwbare auto. Daarnaast kunt u bij deze Citroën Autogarage M. Lijzenga terecht voor het onderhoud en een nieuwe APK.

Citroën Leasen in Sneek?

Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u in omgeving Sneek nieuwe en gebruikte Citroëns en andere Franse auto’s leasen tegen scherpe tarieven. Wij vertellen u graag meer over ons Citroën Leasediensten.
Neem vrijblijvend contact op om de Citroën lease mogelijkheden te bespreken.

Citroën Onderhoud Sneek

bij de Citroën specialist in omgeving Sneek kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw Citroën of andere auto. Als het nu gaat om specialistische onderhoud aan uw oldtimer, een grote beurt, een airco check of het verwisselen van uw banden, wij helpen u overal mee verder!
Onze monteurs weten alles af van uw Citroën en dat werkt in uw voordeel. Maak snel een afspraak bij autobedrijf M. Lijzenga

Nieuw APK nodig?

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist voor uw Citroën. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met andere merken en types. Van personen auto’s tot zware bedrijfswagens en oldtimers.
Autobedrijf M. Lijzenga is in tegenstelling tot andere autobedrijven gespecialiseerd in het APK keuren Citroën oldtimers en andere Franse oldtimers.

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Citroën autolease in Sneek

Meer informatie over autolease en onderhoud van Citroens in omgeving Sneek?

Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze (lease) diensten in Sneek? Neem dan gerust contact met ons op.