MENU

Citroën specialist Friesland

Zoekt u een Citroën specialist in Friesland

Welkom bij dé Citroën specialist M. Lijzenga! Autobedrijf M. Lijzenga is al 25 jaar gespecialiseerd in onderhoud, restauratie en verkoop van Citroëns

Citroën specialist Autobedrijf M.Lijzenga

Autobedrijf M. Lijzenga is de Citroën specialist in Friesland.  Wij hebben altijd een ruim aanbod in zowel gebruikte als nieuwe Citroëns. Van oldtimer tot de nieuwste modellen, u vindt ze bij Autobedrijf M.Lijzenga. Wij van Lijzenga hanteren altijd scherpe prijzen op zowel de verkoop als het onderhoud van uw Citroën. Dus voor een scherp geprijsde nieuwe of gebruikte Citroën kijkt u eerst bij ons in Damwoude, nog geen 5 minuten rijden van Dokkum.

Citroën Leasen?

Bij autobedrijf M. lijzenga is het mogelijk om uw gewenste Citroën of andere auto te leasen. Zelfs gebruikte auto’s kunt bij ons leasen. Vraag meteen naar de voorwaarden. Wij vertellen u graag meer over onze Leasediensten.

Citroën Onderhoud Friesland

Bij de Citroën specialist in Friesland bent u ook aan het juiste adres voor al het het onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden alle type Citroëns uit alle bouwjaren van oldtimers tot de nieuwste modellen.
Ons werkplaats team beschikt over de juiste knowhow en technieken betreft het onderhoud van uw Citroën en andere Franse auto’s. Omdat wij gespecialiseerd zijn in Franse auto’s kunnen wij onderhoudswerkzaamheden snel en vakkundig verrichten! Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u terecht voor uw Citroën Oldtimer! Maak direct een online afspraak.

Nieuw APK nodig?

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist in de omgeving van Dokkum. U kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten.
Autobedrijf M.Lijzenga kent uw Citroën als geen ander en is dus de juiste partij voor uw Citroën APK. Wij zijn in tegenstelling tot de meeste autobedrijven gespecialiseerd in het APK keuren Citroën oldtimers en andere Franse oldtimers.

Autobedrijf M. Lijzenga is al 25 gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte Citroëns

Bekijk de ons nieuwste modellen en occasions

 

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.