MENU

Klassieker restauratie

Uw Klassieker restauren?

U wilt uw klassieker laten restaureren of repareren? Informeer naar de mogelijkheden of kom eens langs voor een kennismaking!
Wij zorgen ervoor dat uw klassieke auto weer in originele staat wordt opgebouwd. Dankzij de jarenlange ervaring is Autobedrijf M. Lijzenga een begrip in de oldtimer restauratie.

Klassieker onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw klassieker bent u bij Autobedrijf M. Lijzenga in Damwoude aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in het restaureren van klassiekers en oldtimers gaat er niet te ver voor Autobedrijf M. Lijzenga Damwoude. Wij hebben veel ervaring van o.a. de volgende auto’s: Citroën 2CV, Citroën BX GTI 16v, Citroën GSA X3, Citroën SM 2.7 carb, Citroën DS21 Pallas halfautomaat, Citroën CX 2400 prestige en de Citroën XM V6.

Klassieker APK keuren

Het APK keuren van u oldtimer of klassieker is ook mogelijk bij autobedrijf M. Lijzenga . Onze kennis en ervaring op het gebied van Franse klassieke auto’s maakt Autobedrijf M. Lijzenga tot het oldtimer adres in Friesland.

Klassieker te koop

Bij Autobedrijf M. Lijzenga zijn er altijd meerdere Klassiekers op voorraad.  Zoekt u een speciale klassieker of oldtimer, dan helpen wij u graag.
Wij zijn altijd bereid u te adviseren en de juiste klassieker voor u te vinden.

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Tot ziens bij Autobedrijf M. Lijzenga Damwoude!