MENU

Occasions Friesland

Op zoek naar Franse occasions in Friesland?

Autobedrijf M. Lijzenga in Damwoude is de specialist op het gebied van betrouwbare, Franse occasions in Friesland. Wij hebben altijd een groot aanbod jonge goede occasions, maar ook oldtimer occasions, bedrijfswagens en goedkopere auto’s. Wij geven u graag advies over uw nieuwe Citroën of Peugeot en staan dan ook dagelijks met een ervaren team voor u klaar. Wilt u liever een occasion huren, ook hier hebben we bij Autobedrijf Lijzenga voldoende mogelijkheden voor.

Betrouwbare occasions in Friesland kopen

Op het moment zijn er verschillende merken occasions te koop, zo verkopen wij Citroën en Peugeot, maar vindt u zo nu en dan ook andere merken zoals BMW, Volkswagen, Saab, Opel, Skoda en Hyundai.Occasions Friesland
Bekijk ons volledige aanbod betrouwbare occasions alvast op onze occasionpagina.

Lease occasions in Friesland

Voor het leasen van nieuwe en gebruikte Franse auto’s bent u ook bij ons op het juiste adres, wij adviseren u graag bij het uitzoeken van uw leaseauto. U least uw Franse occasion bij ons tegen de scherpste leaseprijzen, wilt u meer informatie over onze leaseprijzen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Onderhoud en APK

Bij Autobedrijf Lijzenga kunt u ook terecht voor onderhoud en APK voor uw occasion, van specialistisch onderhoud tot aan een grote beurt, maar ook voor kleine reparaties bent u bij ons aan het goede adres. Door de expertise van ons personeel helpen wij u keer op keer op weg en komt u nooit voor verassingen te staan. Daarnaast bieden wij ook APK aan tegen een scherpe prijs, APK doen wij voor alle merken en types, en wij zijn in tegenstelling tot vele anderen gespecialiseerd op het gebied van APK keuring voor oldtimers en klassiekers. Maak hier snel een afspraak!

Occasions Friesland

Contactgegevens Autobedrijf Lijzenga

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl