MENU

Oldtimer restauratie

Is uw oldtimer toe aan een grondige restauratie of groot onderhoud?

Afgelopen jaren hebben wij bij Autobedrijf M. Lijzenga in Damwoude meerdere oldtimers gerestaureerd. Informeer naar de mogelijkheden of kom eens langs voor een kennismaking!
Wij zorgen ervoor dat uw oldtimer weer in originele staat wordt opgebouwd. Al meer dan 25 jaar is Autobedrijf M. Lijzenga een begrip in de oldtimer restauratie.

Oldtimer onderhoud Friesland

Ook voor het onderhoud van uw klassieker of oldtimer bent u bij Autobedrijf M. Lijzenga Damwoude aan het juiste adres.  Wij hebben jaren lange ervaring met onder andere de volgende auto’s: Citroën 2CV, Citroën BX GTI 16v, Citroën GSA X3, Citroën SM 2.7 carb, Citroën DS21 Pallas halfautomaat, Citroën CX 2400 prestige en de Citroën XM V6.

Oldtimer APK keuren bij Lijzenga

Het APK keuren van u oldtimer of klassieker is ook mogelijk bij ons in Damwoude. Ons ervaring, kennis en knowhow op het gebied van oldtimers maakt Autobedrijf M. Lijzenga tot het oldtimer adres in Friesland.  Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de APK van nieuwe auto’s en bedrijfswagens.

Oldtimers te koop

Bij Autobedrijf M. Lijzenga zijn er altijd meerdere Oldtimers te koop. Mocht u speciale wensen hebben, of juist op zoek zijn naar een specifieke klassieker of oldtimer, informeer dan naar de mogelijkheden. Wij zijn altijd bereid uw juiste auto te zoeken!

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Tot ziens bij Autobedrijf M. Lijzenga Damwoude!