MENU

Oldtimer kopen

Op zoek naar een Franse Oldtimer?

Bij Lijzenga bent u aan het juiste adres voor zowel oldtimers, youngtimers als semi-klassiekers. Bekijk hiervoor de huidige occasions.
U kunt bij Autobedrijf M.Lijzenga in Damwoude o.a. terecht voor de volgende Klassieke occasions:  Citroën 2CV Cabriolet , Citroën 2CV, Citroën BX GTI 16v, Citroën GSA X3, Citroën SM 2.7 carb, Citroën DS21 Pallas halfautomaat, Citroën CX 2400 prestige en de Citroën XM V6.

Bekijk de mogelijkheden voor Franse Oldtimers

Hulp nodig bij het zoeken van een betrouwbare oldtimer?

Bent u opzoek naar een specifieke klassieker? Schakel dan de oldtimer specialisten van Autobedrijf M. Lijzenga in Damwoude. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een specifieke klassieker of oldtimer en geven u graag advies. Het aanschaffen van een oldtimer blijft een risico en daarom helpen wij u graag bij het maken van een juiste keuze, zodat u een betrouwbare oldtimer aanschaft!  informeer dan naar de mogelijkheden door vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Bekijk de mogelijkheden voor Franse Oldtimers

Uw huidige oldtimer restaureren?

Ook voor het restaureren van uw oldtimer bent u bij Autobedrijf M. Lijzenga op het goed adres. Met 25 jaar ervaring in het restaureren van Franse oldtimers kunnen wij uw klassieker compleet restaureren en reviseren.

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Franse oldtimer occasions

Meer informatie over franse occasions?

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over ons oldtimer aanbod of oldtimer restauratie? Neem dan gerust contact met ons op.