MENU

PCA dealer Dokkum

Autobedrijf M. Lijzenga is uw PCA dealer!

Uw PCA dealer dealer in Dokkum! Welkom bij Autobedrijf M. Lijzenga, bij ons bent u aan het juiste adres voor verkoop en onderhoud van Citroëns en Peugeot in Dokkum en omstreken.

Autobedrijf M. Lijzenga is een specialist op het gebied van autoverkoop in de omgeving van Dokkum met onder andere verkoop van jong gebruikte maar ook nieuwe Citroëns en Peugeots  in verschillende categorieën.

Autolease Dokkum

Meer informatie over autolease van Citroëns of  een Peugeot in omgeving Dokkum?

Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u zowel de nieuwste modellen van Peugeot en Citroën leasen als gebruikte auto’s. Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze autolease in de regio Dokkum? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op de leasepagina.

Onderhoud PCA autobedrijf Dokkum

Bij Citroën specialist M. Lijzenga bent u ook aan het juiste adres voor al het het onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden alle merken en soorten auto’s van personenauto’s tot oldtimers van alle bouwjaren. Ook voor bedrijfswagens en de nieuwste modellen moet u bij Autobedrijf M. Lijzenga zijn.
Omdat wij gespecialiseerd zijn in Franse auto’s kunnen wij reparaties en onderhoudswerkzaamheden snel verrichten  Maak direct een online afspraak

APK nodig?

U kunt bij ons terecht voor een APK op alle merken en soorten.  Wij keuren uw auto tegen zeer scherpe tarieven. Sla uw slag en plan meteen uw APK keuring in bij Autobedrijf M. Lijzenga.

Bekijk de mogelijkheden van Autobedrijf M. Lijzenga

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief! –>