MENU

PCA dealer Groningen

Autobedrijf M. Lijzenga is uw PCA dealer!

U bent in de regio Groningen op zoek naar een PCA dealer?

Auto onderhoud Groningen

Autobedrijf M.lijzenga is het autobedrijf in het noorden waar u terecht kunt voor onderhoudswerkzaamheden, grote beurten, kleine beurten, een airco check en APK keuringen van alle auto merken.
Gaat het om een kapotte motor? Het vervangen van een distributieriem of moet er snel een lamp vervangen worden? Wij zijn er voor al uw auto onderhoud.

Autobedrijf M. Lijzenga helpt u verder!
De gespeialiseerde monterus bij Autobedrijf M. Lijzenga hebben de juiste kennis op het gebied van de aller nieuwste auto’s en bedrijfswagens.

APK Groningen

Wij hanteren standaard scherpe tarieven voor het APK keuren van uw auto of bedrijfswagen. U kunt direct een online afspraak maken voor uw APK!

Aerco check

Ook kunt u bij Autobedrijf M. Lijzenga terecht voor een Airco Check!

Oldtimer occasions en restauratie

Autobedrijf M. Lijzenga heeft diverse Peugeot Oldtimers en andere Franse oldtimers op voorraad. Bent u opzoek naar een goed onderhouden Oldtimer met APK?
Het is dan zeker de moeite waard om ons oldtimer aanbod te bekijken of om een keer bij ons langs te rijden. De koffie staat klaar! Ook voor het het restaureren van uw eigen oldtimer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het restaureren en onderhouden van klassiekers en oldtimers!

Autolease in Groningen

Autolease van Citroëns en Peugeots

bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u zowel nieuw als gebruikte auto’s leasen tegen zeer voordelige tarieven.  Ook kunnen wij het onderhoud van uw leaseauto doen. Wij zijn aangesloten bij het Bovag lease service center. Wil u meer weten over onze autolease diensten n de regio Groningen? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op de leasepagina.

Bekijk de mogelijkheden van Autobedrijf M. Lijzenga voor uw Citroën of Peugeot in Leeuwarden

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl