MENU

PCA dealer Leeuwarden

Autobedrijf M. Lijzenga is uw PCA dealer!

U bent in de omgeving van Leeuwarden op zoek naar een PCA dealer? Autobedrijf M. Lijzenga heeft scherpe prijzen en een groot aanbod voor verkoop en onderhoud van Citroëns en Peugeots in Leeuwarden en omstreken.

Auto onderhoud Leeuwarden

Autobedrijf M.lijzenga is het autobedrijf in het noorden waar u terecht kunt voor onderhoudswerkzaamheden, grote beurten, kleine beurten en APK keuringen van uw Citroën, Peugeot en andere merken.
Gaat het om een kapotte motor die vervangen moet worden of gaat het om een kleine storing? Autobedrijf M. Lijzenga helpt u graag verder!
De specialisten bij Autobedrijf M. Lijzenga hebben kennis van zowel Oldtimers als de nieuwste auto’s en bedrijfswagens.

APK Leeuwarden

Wij hanteren standaard scherpe prijzen voor het APK keuren van uw auto of bedrijfswagen. U kunt direct een online afspraak maken voor uw APK!

Oldtimer occasions en restauratie

Autobedrijf M. Lijzenga heeft diverse Peugeot Oldtimers en andere Franse oldtimers op voorraad. Bent u opzoek naar een goed onderhouden oldtimer of klassieker met APK?
Dan raden wij u aan om ons aanbod te bekijken of om een keer bij ons langs te komen.

Autolease in Leeuwarden

Meer informatie over autolease van Citroëns en Peugeots

bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u ook nieuwe en gebruikte auto’s leasen tegen scherpe tarieven.  Ook kunnen wij het onderhoud van uw leaseauto doen. Wij zijn aangesloten bij het Bovag lease service center. Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over onze autolease in de regio Leeuwarden? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op de leasepagina.

Bekijk de mogelijkheden van Autobedrijf M. Lijzenga voor uw Citroën of Peugeot in Leeuwarden

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl