MENU

Peugeot Burgum

U zoekt een Peugot garage in Burgum? Of uw Peugeot heeft een nieuwe APK nodig?

Bij Autobedrijf M. Lijzenga bent u aan het juiste adres! Nog geen 5 minuten rijden vanaf Burgum 

De Peugeot specialist Autobedrijf M.Lijzenga

Autobedrijf M. Lijzenga is de specialist in omgeving Dokkum waar je de grootste kans van slagen hebt wanneer je zoekt naar een nieuwe of gebruikte Peugeot of andere Franse auto. Wij hebben altijd een ruim aanbod in jonge Peugeot occasions op voorraad. Van oldtimer tot de nieuwste modellen. Bij ons vindt u ze allemaal. Bij Autobedrijf M.Lijzenga hanteren wij scherpe prijzen op zowel de verkoop als het onderhoud van uw Peugeot. Dus voor een scherp geprijsde nieuwe of gebruikte Peugeot kijkt u eerst bij ons in Damwoude, nog geen 5 minuten rijden van Burgum.

De nieuwste Peugeot Leasen?

Ook is het mogelijk om uw gewenste Peugeot of andere auto te leasen bij Autobedrijf M. Lijzenga. Zelfs gebruikte auto’s kunt bij ons leasen. Vraag meteen naar de voorwaarden. Wij vertellen u graag meer over onze Leasediensten.

Peugeot Onderhoud Dokkum

Bij de Peugeot specialist in omgeving Dokkum bent u ook aan het juiste adres voor al het het onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden alle type Peugeots van alle bouwjaren.
Ons werkplaats team beschikt over de juiste knowhow en technieken betreft het onderhoud van uw Citroën en andere Franse auto’s. Omdat wij gespecialiseerd zijn in Franse auto’s kunnen wij reparaties en onderhoudswerkzaamheden snel verrichten en dat werkt in uw voordeel! Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u terecht voor uw Peugeot Oldtimer! Maak direct een online afspraak.

Nieuw APK nodig?

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist in de omgeving van Dokkum. U kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten. Van personen auto’s tot zware bedrijfswagens, van oldtimers tot snelle sportwagens.
Autobedrijf M.Lijzenga kent uw Peugeot als geen ander en is dus de juiste partij voor uw Peugeot APK. Wij zijn in tegenstelling tot de meeste autobedrijven gespecialiseerd in het APK keuren van Franse oldtimers

Autobedrijf M. Lijzenga is al 25 gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte Peugeots 

Bekijk ons huidige Peugeot aanbod

 

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl

Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.