MENU

Peugeot Dokkum

Uw zoekt een Peugeot in Dokkum?

U bent op zoek naar een Peugeot of een autogarage in Dokkum? Dan bent u bij  Autobedrijf M. Lijzenga aan het juist adres.  Lijzenga hanteert scherpe prijzen en heeft een groot aanbod voor verkoop en onderhoud van uw Peugeot in Dokkum en omstreken. Autobedrijf Lijzenga is de specialist in het noorden waar u terecht kunt voor jonge Peugeot occasions in verschillende categorieën

Peugeot leasen

Bij Autobedrijf M. Lijzenga is het tevens mogelijk om een Peugeot of andere Franse auto te leasen tegen scherpe voorwaarden.
Naast de nieuwste modellen is het ook mogelijk om gebruikte auto’s te leasen. Neem vrijblijvend contact op om de Peugeot lease mogelijkheden te bespreken.

Peugeot Oldtimer

Autobedrijf M. Lijzenga heeft diverse Peugeot Oldtimers en andere Franse oldtimers op voorraad. Bent u opzoek naar een goed onderhouden Oldtimer met APK?
Dan is het zeker de moeite waard om ons aanbod te bekijken of om een keer bij ons langs te rijden. De koffie staat klaar!

Peugeot APK en onderhoud

U kunt bij ons terecht voor het reguliere, en specialistische onderhoud aan uw oldtimer, of nieuwe auto van Peugeot. Autobedrijf M. Lijzenga is de specialist in de omgeving van Dokkum als het gaat om uw Peugeot of andere Franse auto.
Wij keuren en onderhouden alle soorten Peugeots. Ons monteurs zijn breed geschoold en weten zowel alles af van uw Oldtimer Peugeot als de nieuwste types van Peugeot.
Maak meteen een APK of onderhoudsafspraak.

Peugeot 508 SW

Bekijk ons huidige Peugeot aanbod

 

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057
info@lijzengacitroens.nl