MENU

Peugeot Leeuwarden

Uw Peugeot garage in regio Leeuwarden

U zoekt een betrouwbare Peugeot garage in de regio Leeuwarden? Autobedrijf M. Lijzenga is de Peugeot specialist van Noordoost Friesland.
Bij Autobedrijf M. Lijzenga bent u aan het juiste adres voor voordelige auto’s. Wij bieden zowel nieuwe auto’s als gebruikte occasions aan van diverse automerken en types. Wij hebben een zeer divers occasion aanbod, van oldtimer tot de nieuwste Peugeots! Is uw Peugeot toe aan een grote of kleine beurt?  Of heeft u Peugeot een nieuwe APK nodig? Profiteer dan van de voordelige diensten van Autobedrijf M. Lijzenga! U kunt bij ons terecht voor het reguliere en specifieke onderhoud van alle merken en type auto’s.

Peugeot Leasen

Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u in omgeving Leeuwarden zowel nieuwe als gebruikte Peugeots leasen tegen zeer scherpe tarieven.
Graag informeren wij u over onze lease diensten en tarieven. Ons lease aanbod is zeer divers, dus wij in iedere prijsklasse vindt u een auto bij Autobedrijf M. Lijzenga in Damwoude.
Neem vrijblijvend contact op om de Peugeot lease mogelijkheden te bespreken!

Heeft u Peugeot een nieuwe APK nodig?

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist voor uw  Peugeots en andere automerken en types. U kunt iedere auto bij ons APK laten keuren van bedrijfswagen tot de nieuwste types.
Wij hanteren scherpe tarieven dus bij u bent u aan het juiste adres.
Wilt u meteen uw APK regelen? Maak dan meteen een online afspraak en wij nemen z.s.m. contact met u op. Bij autobedrijf M. Lijzenga is het zo geregeld!

Peugeot onderhoud

Is uw Peugeot toe aan een grote of kleine beurt? Kom dan langs bij Autobedrijf M. Lijzenga en profiteer van onze scherpe tarieven. Wij zijn de specialisten in het onderhouden van Franse auto’s en kunnen uw auto snel en zorgvuldig repareren.   Natuurlijk kunt u ook bij Lijzenga terecht voor het onderhoud van andere automerken en oldtimers.
Wij verrichten onderhoud aan alle type auto’s en bedrijfswagens. Maak direct een online afspraak voor een onderhoudsbeurt!

BOVAG Garantie Autobedrijf Lijzenga

bij BOVAG autobedrijf M. Lijzenga krijgt u 3 maanden BOVAG garantie op reparatiewerken, materialen en onderdelen van uw auto.

Bekijk direct ons aanbod!

 

 

 

Contactgegevens Autobedrijf M. Lijzenga

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude

Tel. 0511-424173
Fax: 0511-425057

info@lijzengacitroens.nl

Peugeot Leeuwarden

Meer informatie over de Peugeots van Autobedrijf M. Lijzenga?

Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.