MENU

Peugeot Sneek

Uw Peugeot specialist in omgeving Sneek

Autobedrijf M. Lijzenga is de Peugeot garage in regio Sneek

U zoekt een betrouwbare Peugeot garage in omgeving Sneek? Bij Autobedrijf M. Lijzenga kunt u terecht voor scherp geprijsde occasions, en nieuwe auto’s van Peugeot. Bent u toch opzoek naar een ander merk? Wij hebben een zeer divers occasion aanbod, dus bij Lijzenga slaagt u altijd. Hebben wij uw gewenste occasion niet op voorraad? Dan helpen wij u graag bij het zoeken van een occasion in de omgeving van Sneek. Is uw Peugeot toe aan onderhoud? Of heeft u Peugeot een nieuwe APK nodig? Profiteer van ons scherpe prijzen!

Peugeot lease Sneek

Bij Autobedrijf M. Lijzenga is het mogelijk om de nieuwste Peugeots te leasen tegen zeer scherpe voorwaarden. Wilt u liever een andere auto leasen? of zelfs een gebruikte auto leasen? Het is allemaal mogelijk bij de Peugeot specialist in regio Sneek. Vraag meteen naar de voorwaarden. Wij vertellen u graag meer over onze Leasediensten.

Peugeot APK

Autobedrijf M. Lijzenga is de APK specialist voor uw Peugeot en alle andere automerken en types. U kunt iedere auto bij ons laten keuren, geen probleem! Wij hanteren standaard scherpe prijzen voor het APK keuren.

Peugeot onderhoud

Bij de Peugeot specialist van Sneek kunt u ook terecht voor onderhoudswerkzaamheden, grote beurten, kleine beurten en APK keuringen van alle soorten en type auto’s, van oldtimers tot bedrijfswagens. Groot onderhoud of kleine reparaties? Autobedrijf M. Lijzenga helpt u graag verder! De specialisten van Autobedrijf M. Lijzenga worden constant bijgeschoold en hebben daarom kennis van iedere auto, en dat werkt in uw voordeel!

Bekijk de nieuwste Peugeots!

 

Contact met Autobedrijf M. Lijzenga

Waar kunt u Autobedrijf M. Lijzenga vinden?

Conradi-Veenlandstraat 120 9104 BN Damwoude Tel. 0511-424173 Fax: 0511-425057 info@lijzengacitroens.nl

Meer informatie over onze diensten?

Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze diensten in regio Sneek? Neem dan gerust contact met ons op.