MENU

Bovag Pechhulp

BOVAG Pechhulp vertrouwd en voordelig

Niemand kent uw auto beter dan uw eigen autobedrijf. Zou het niet fijn zijn als dit bedrijf u komt helpen bij pech onderweg? Dit kan met BOVAG Pechhulp.

BOVAG Pechhulp combineert de kennis en expertise van uw eigen BOVAG-autobedrijf met de vertrouwde BOVAG-mobiliteit. Enkele voordelen van BOVAG Pechhulp.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Mobiliteit betekent bewegingsvrijheid. BOVAG is al vanaf 1930 dé brancheorganisatie voor mobiliteit in Nederland. Samen met onze leden, waaronder de BOVAG-autobedrijven, zorgen we voor kwalitatieve en betrouwbare mobiliteit, ongeacht of u nu reist per auto, fiets, brommer, motor, camper of vrachtwagen, of met een caravan of aanhangwagen.

BOVAG Pechhulp is een logisch vervolg op ons streven naar vertrouwde mobiliteit. Ook bij autopech wilt u namelijk snel weer uw weg kunnen vervolgen. Die zekerheid bieden we u met een voordelige pechhulpdienst. Hiervoor maken we optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk van kwaliteitsautobedrijven. Want alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service en betrouwbaarheid, mogen zich BOVAG-autobedrijf noemen. U kunt ervan op aan dat het met de hulp onderweg goed zit