MENU

Zomercheck, airco vullen en PCA mobiliteitspas

PCA Zomercheck
Laat uw auto ook dit jaar weer controleren op meer dan 25 vitale punten en ga zo zorgeloos de zomer door. Met de PCA zomercheck wordt uw auto gecheckt op meer dan 25 punten, tevens controleren we uw airco meteen zodat u zowel veilig als koel de zomer tegemoet gaat.

U kunt langs komen voor de PCA zomercheck zonder afspraak. Wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten dan kunt u een afspraak maken door een mail te sturen naar werkplaats@lijzengacitroens.nl of door te bellen naar 0511-424173.

PCA Mobiliteitspas
Een autoverzekering is verplicht, maar dekt lang niet alles……. Bij Autobedrijf Lijzenga kunt u daarom uw gewone verzekering uitbreiden met bijvoorbeeld de PCA Mobiliteitspas.

 

In geval van pech biedt deze mobiliteitsverzekering vervoer van uw auto naar een bij de BOVAG aangesloten garagebedrijf (in Nederland naar de PCA dealer ingeval van dichtbij of grote schade)  en, indien noodzakelijk, vervangend vervoer voor u.

Als u moet wachten op reparatie worden zelfs de kosten van een hotelovernachting vergoed.

Mits de oorzaak van de stilstand de auto is, wordt ook het transport van een eventuele caravan of aanhangwagen verzorgd!  Da’s toch mooi!

In het buitenland zijn nog ruimere voorwaarden van kracht dan in Nederland!
Op vakantie wil je immers je zaakjes goed geregeld hebben!

■ Een centraal hulpnummer bij autopech of aanrijding ( ook via de gele praatpalen)
■ Snelle, passende hulp tegen de beste kwaliteit
■ 24 uur en 7 dagen per week een hulpdienst in binnenland en buitenland
■ natuurlijk binnen én buiten de bebouwde kom.
■ Dekking voor alle landen welke op de groene kaart genoemd zijn!
■ Bij de start dient de auto jonger te zijn dan 10 jaar en minder te hebben gereden dan 200.000 km

Met het op de mobiliteitspas aangegeven alarmnummer, kunt u 24 uur per dag, in binnen en buitenland onze alarmcentrale bereiken! U staat er nooit meer alleen voor!