MENU

Even voorstellen: Joost Kooistra

Met plezier stellen wij aan u voor: Joost Kooistra! Onze nieuwe collega aan de commerciële kant van Autobedrijf Lijzenga.

Al sinds september is Joost (19, Dokkum) bij ons als stagiair maar sinds het vertrek van Eric hebben we dit voor de komende tijd uitgebreid met flink wat meer uren, grote kans dus dat je hem de komende maanden bij Lijzenga treft als je een afspraak hebt voor een proefrit of je auto brengt voor onderhoud

Joost volgt de opleiding Handel & Ondernemen aan de Friese Poort in Dokkum en is geïnteresseerd in eigenlijk alles wat met auto’s te maken heeft. Iedere dag na school is hij dan ook direct te vinden bij Lijzenga om klanten te helpen. 

Joost: “Ik vind het contact met klanten en het helpen met het maken van de juiste beslissing de twee leukste dingen in mijn werk bij Lijzenga. Ik wil hier graag zoveel mogelijk ervaring in opdoen en zoveel als mogelijk leren over het reilen en zeilen binnen een autobedrijf.”

Vragen voor Joost? Je loopt hem tegen het lijf op alle dagen behalve woensdag. Ook via de mail stuur je een bericht via joost@lijzengacitroens.nl

Vragen voor Joost?
0511 - 424173
Bel of mail!
Contact opnemen