MENU

Autodealer Friesland

De autodealer van Friesland

Kom naar Autobedrijf Lijzenga Damwoude voor de beste autodealer van Friesland

Bij Autodealer Lijzenga vindt u altijd 100 occasions van topkwaliteit. Ook voor u nieuwe auto bent u aan het juiste adres bij autodealer Lijzenga in Damwoude, Friesland.

Occasion kopen bij een autodealer

U bent op zoek naar een gunstige gebruikte auto, een occasion. Een betrouwbare occasion koopt u bij een betrouwbare autodealer, kom daarom naar de Autodealer van Friesland, Autobedrijf Lijzenga Damwoude.

Autobedrijf M. Lijzenga verkoopt auto’s met garantie. Dankzij de heldere afleverpakketten kun u zelf bepalen waar u wel of niet voor wenst te betalen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw droomauto niet op voorraad staat bij Autodealer Lijzenga. In dat geval kunt u vrijblijvend een zoekopdracht achterlaten en ontvangt u een voorstel via e-mail voor een auto die elders in Nederland of soms ergens in Europa staat. Zo kunnen wij altijd de juiste auto voor u vinden.

Nieuwe auto kopen bij een autodealer

Wanneer u op zoek naar een nieuwe auto kunt u altijd terecht bij Autobedrijf Lijzenga Damwoude, de autodealer van Friesland. Dankzij de uitstekende connecties met de verschillende dealernetwerken bent u voor ieder merk nieuwe auto voordeliger uit bij autobedrijf Lijzenga dan de merkdealer. Uiteraard behoudt u gewoon de fabrieksgarantie van de auto.

BOVAG garantie bij autodealer Lijzenga Friesland

De meeste van de occasions worden bij autobedrijf Lijzenga verkocht met 6 maanden BOVAG garantie. Het is uiteraard helemaal aan u om hier wel of niet voor te kiezen. Indien u liever de auto ‘zo mee’ neemt zonder garantie, maar met een scherpe ‘meeneemprijs’, dan is dit natuurlijk mogelijk.

Wanneer u vragen heeft over het kopen van een nieuwe auto of een gebruikte auto, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per telefoon: 0511-424173 of per mail: info@lijzengacitroens.nl.

Uiteraard kunnen we ook een belafspraak maken voor al u vragen over het kopen van een auto bij een autodealer in Friesland. Een telefonisch afspraak maken kan hier.

 

Waar vindt u Autodealer Lijzenga Friesland?

Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN DAMWOUDE, FRIESLAND

0511-424173
info@lijzengacitroens.nl